Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Levél az "A MI IDŐNK"-ből
  2007-05-05 19:35:19, szombat
 
  Levél az "A MI IDŐNK"-ből

Kedves Hallgatóm!

Amint azt Ön is tapasztalhatta, a Kossuth Rádióban megszűnt közös műsorunk az "A MI IDŐNK".

A Magyar Rádió jelenlegi vezetése - hatalomátvételének első pillanatától - támadja azokat a szakmai és erkölcsi műsorkészítési elveket, amelyeket az Önök megnyilvánulásaival képviseltem és képviselek. Miután közszolgálati elveim föladására nem voltam hajlandó, elváltak útjaink. A Magyar Rádió - ezen belül a Kossuth adó - mostani vezetésével és koncepciójával nem vállalhattam közösséget, így mintegy három évtizedes rádiós újságírói pályámat megszakítva, új terepen, az ECHO TV-ben folytatom munkámat a Kedves Hallgatók, immáron a Kedves Nézők szolgálatára.

Amikor tehát megköszönöm Önöknek a több évig tartó támogatást, mindjárt bíztatom is Önöket a további "együttmunkálkodásra"!

Először is: a KAIROSZ kiadónak köszönhetően lehetőségem nyílt arra, hogy kötetet állítsak össze közös műsorunkról az "A MI IDŐNK"-ről. Azt gondoltam, hogy az Önök leveleiből és az én írásaimból olyan korrajz kerülhetne az olvasók kezébe, amely az utókort is érdemben tudósítaná arról, milyen a mi időnk!

Arra kérem tehát Önt, Kedves Hallgatóm, hogy amennyiben egyetért azzal, hogy az Ön - szerkesztőségünkbe küldött - leveleiből én válasszak egyet, vagy többet, ezeket teljes terjedelmükben, vagy szerkesztett - tehát ún. meghúzott, rövidített - formában megjelentessem, az Ön nevével, vagy név nélkül, betűjelzéssel ebben a készülő könyvben, akkor ezt válaszlevelében - ha lehet, postafordultával - erősítse meg!

A kiadó gesztusa az "A MI IDŐNK" "csapata" számára ez a készülő könyv, tehát honoráriumot Kedves Levélíróimnak nem tudok fölajánlani!

Válaszaikat az amiidonk@freemail.hu címre küldjék, amelyet ennek a levelezésnek a lebonyolítására nyitottunk! Ez a címünk csak a könyv összeállítását szolgálja, és a megjelenést követően talán meg is szüntetjük.

A MI IDŐNK rádiós értékeit, televízióra áthangolva - május 12-től - próbálom megvalósítani az ECHO TV-ben. Az adás szombat este 8 órától jelentkezik majd, egy órás műsoridőben, minden héten!

Kérem Önöket, hogy tartsuk a kapcsolatot, ha módjukban áll ezt a tévéadót figyelemmel kísérni. A drótposta címünk az ami kukac megmarad, csak a következőképpen: ami@echotv.hu. (ECHO Hungária TV ZRt. 1145 Budapest, Thököly út 105-107.) Itt várom leveleiket (a borítékra írják az én nevemet, vagy a műsorét: elKÉPesztő), ötleteiket a televíziós adással kapcsolatban. Esetleg arra vonatkozóan is, hogy elképzelhetőnek tartanák-e, hogy a szombati élő adásokban szerepeljenek a stúdióban! Erre vonatkozóan is várom írásaikat, tanácsaikat, szándéknyilatkozataikat és a drótpostai, vagy postai címen túli elérhetőségeiket. (telefon, maroktelefon) Mert "EelKÉPesztő", hogy továbbra is milyen veszélyben vannak nyelvi, hagyománybéli, épített, erkölcsi vagyis nemzeti értékeink!

"Értékeinkről - élőben!" Ezt a rádióból már megszokott alcímet, és az "ami kukac"-ot, valamint a tartalmi erényeket megtartom!

Sajnos, a televíziós körülmények és elvárások nem teszik majd lehetővé, hogy több oldalas értekezéseket olvassunk föl az adásban. Ezt szeretném kiváltani azzal, hogy a stúdióban - élő adásban - beszélnénk meg az értekezések tartalmát!

Vagyis most nem "utólagos" hozzászólást, hanem inkább "előzetes" témajavaslatokat várok Önöktől, amennyiben szívesen segítenek továbbra is a közös műsoralkotásban.

Természetesen a televízió képernyőjén is próbálom követni az időszerű témákat, de itt ez csak akkor lesz lehetséges, ha előre "kigondolom", mi tarthat számot érdeklődésre négy-, vagy öt hét múlva! A technikai előkészítés itt bonyolultabb, mint a rádióban! Viszont, ha jól és ügyesen kutatjuk közösen a jövőt, akkor az időszerűséggel sem lehetnek gondjaink!

Amennyiben a műsor meg tud kapaszkodni a képernyőn, ősztől talán mód nyílhat arra, hogy elmenjünk a közönséghez! Közösségekben vegyünk föl egy-egy adást, kimozduljunk a stúdióból!

Meggyőződésem, ha Önök is segítenek, sikerülni fog!

Köszönve eddigi és remélve jövőbeni támogatását, tisztelettel köszönti Önt válaszát várva:

Németh Miklós Attila
2007. 05. 02.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: postafordultával, elérhetőségeiket, témajavaslatokat, lebonyolítására, elképzelhetőnek, következőképpen, válaszlevelében, műsoralkotásban, terjedelmükben, tapasztalhatta, időszerűséggel, műsorkészítési, koncepciójával, összeállítását, megjelentessem, szerepeljenek, értekezéseket, közösségekben, meggyőződésem, közszolgálati, hagyománybéli, természetesen, levélíróimnak, betűjelzéssel, megvalósítani, vállalhattam, kapcsolatban, levelezésnek, szolgálatára, honoráriumot, maroktelefon, hozzászólást, értékeinkről, érdeklődésre, bonyolultabb, köszönhetően, több évig, olvasók kezébe, készülő könyvben, kiadó gesztusa, készülő könyv, lebonyolítására nyitottunk, címünk csak, könyv összeállítását, megjelenést követően, adás szombat, órás műsoridőben, tévéadót figyelemmel, drótposta címünk, borítékra írják, televíziós adással, tartalmi erényeket, Kedves Hallgatóm, Kossuth Rádióban, Magyar Rádió, ECHO TV-ben, Kedves Hallgatók, Kedves Nézők, Kedves Levélíróimnak, Kérem Önöket, ECHO Hungária TV ZRt, Németh Miklós Attila,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Naplemente  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Muratáj  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Környezetvédelem  Ha így haladunk...  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Aki szeret, annak senki sem id...  Viharban csak az a fa marad ál...  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Naplemente  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  A boldogság ült a világvégén  Palóc Grand Canyon  próbáljuk ki az őszinteséget  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Bizonyos kulturális szint nélk...  A Gömb  Nagyon furcsa szeretni valakit...  A hét szűk esztendő  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Esti kép  Ma  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Beney Zsuzsa  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  A fák lelke  Nehezen engedem  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Vannak arcok 
Bejegyzés Címkék
több évig, olvasók kezébe, készülő könyvben, kiadó gesztusa, készülő könyv, lebonyolítására nyitottunk, címünk csak, könyv összeállítását, megjelenést követően, adás szombat, órás műsoridőben, tévéadót figyelemmel, drótposta címünk, borítékra írják, televíziós adással, tartalmi erényeket, televíziós körülmények, értekezések tartalmát, közös műsoralkotásban, televízió képernyőjén, időszerű témákat, technikai előkészítés, postafordultával, elérhetőségeiket, témajavaslatokat, lebonyolítására, elképzelhetőnek, következőképpen, válaszlevelében, műsoralkotásban, terjedelmükben, tapasztalhatta, időszerűséggel, műsorkészítési, koncepciójával, összeállítását, megjelentessem, szerepeljenek, értekezéseket, közösségekben, meggyőződésem, közszolgálati, hagyománybéli, természetesen, levélíróimnak, betűjelzéssel, megvalósítani, vállalhattam, kapcsolatban, levelezésnek, szolgálatára, honoráriumot, maroktelefon, hozzászólást, értékeinkről, érdeklődésre, bonyolultabb, köszönhetően, kimozduljunk, szerkesztett, pillanatától, tisztelettel, lehetőségem, megjelenést, képernyőjén, figyelemmel, vezetésével, műsorunkról, vonatkozóan, tanácsaikat, megköszönöm, támogatását, kapcsolatot, kapaszkodni, körülmények, televízióra, megszakítva, előkészítés, fölajánlani, eelképesztő, képviseltem, értekezések, műsoridőben, válaszaikat, jelentkezik, közönséghez, megszokott, lehetséges, amennyiben, szüntetjük, tudósítaná, drótpostai, ötleteiket, támogatást, televíziós, kerülhetne, nyitottunk, írásaimból, leveleiből, elképesztő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.